Brandtæppe som supplement til brandslukker

Et brandtæppe kan være et rigtig godt supplement til en brandslukker og kan i de fleste tilfælde være med til at redde liv.

Det rigtige brandtæppe giver ekstra sikkerhed

Et brandtæppe er en effektiv, hurtig og nem måde at kvæle ild på og kan først og fremmest bruges til at slukke mindre brande på plane overflader såsom på komfuret, i sengen eller på møbler og skriveborde.

Derfor er et brandtæppe også ideelt at have i hjemmet, i campingvognen, i institutionen, på båden eller i kontorvirksomheden. Tæppet er eksempelvis egnet til slukning af ild i friture eller fedtstof, i lysdekorationer eller ved brand opstået på personer eller dyr.

Brandtæppet er derfor også med til at give en ekstra sikkerhed i de situationer, hvor vand ikke er let tilgængeligt, eller hvor brugen af vand blot forværrer branden.

Ingen følgeskader

I brandtæpper er der en ubrændbar membran, der forhindrer ilden at gå igennem. Tæppet kvæler ilden og fungerer ved at lukke en brand inde, hvor ilden vil optage al den tilgængelige ilt og som følge heraf gå ud, når ilten er opbrugt.

Fordelen ved at bruge et brandtæppe er, at det ikke efterlader nogen former for følgeskader i forbindelse med slukningen af branden, ligesom en vandslukker eller pulverslukker gør. Ligeledes er der ingen vedligeholdelse ved tæppet, da det ikke løbende skal tjekkes som andre brandslukkere.

Hos BrandSikring Danmark informerer vi gerne om korrekt brug af brandtæppet. Kontakt os på telefon 98 19 10 34 eller e-mail info@brandsikringdanmark.dk for at høre mere om priser eller mere information om brandtæppe.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

​   Ring til os på 98 19 10 34

  Send os en e-mail

​  Benyt vores kont​aktformular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​BrandSikring Danmark v/Vivi Marianne Pedersen  

Maltvej 11-13, 9700 Brønderslev  |  Telefon: 98 19 10 34  |  E-mail: info@brandsikringdanmark.dk  |  CVR: 27583768